× Help us help you. By posting the year, make, model and engine near the beginning of your help request, followed by the symptoms (no start, high idle, misfire etc.) Along with any prevalent Diagnostic Trouble Codes, aka DTCs, other forum members will be able to help you get to a solution more quickly and easily!

Great wall v200 only 2 injector pules when cranking than none..

  • zac grubb
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
28 Aug 2019 01:49 - 28 Aug 2019 02:52 #33195 by zac grubb
Great wall v200 new pump and injectors...

Wouldnt run with out aerostart helping start..

Came from another shop

Done injectors as flow back was erratic...

started ran all good... cut out like out of fuel..

No fuel pressure.. tested everything i could

Got a new pump.. got pressure back..

Smokes slighly on cranking but only 2 earth side switched pules each crank so it wont fire wont run...

What next.... tested 5v ref etc computers alive... key on 2.2v to injectors.. scope it and crank resembled a good injector wave form up to 12v
Attachments:
Last edit: 28 Aug 2019 02:52 by zac grubb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2019 14:27 #33320 by guafa
Hi zac.

I am supposing the picture is for one of your "good" injector signal. That seems also erratic.

I think is not a problem that power only appears when cranking (i have seen it before).

Which i see a little strange is that injector is not firing at the same frecuency (which makes me think pcm is not "seeing" crankshaft position.

Have you checked ckp sensor signal at pcm?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2019 16:33 #33327 by John Curtis
Can you scope cam/crank correlation and post it?

Thinking out loud always helps me in the process.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.466 seconds