×
ScannerDanner Premium Customer Support (15 Mar 2019)

Please add This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. as a contact in your email system. I am having a very hard time communicating with some of you because my reply messages are ending up in your spam folder! So please check your spam folders too!

× Help us help you. By posting the year, make, model and engine near the beginning of your help request, followed by the symptoms (no start, high idle, misfire etc.) Along with any prevalent Diagnostic Trouble Codes, aka DTCs, other forum members will be able to help you get to a solution more quickly and easily!

01309 - Power Steering Control Module (J500): No Communication

  • dani89gl
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
15 May 2019 17:29 #29684 by dani89gl
Hello everyone.I ve got a issue with a vw polo 2006.No power steering from startup.Don t have communication with module.It s coming 3 connectors in module.One is power supply,i checked and it s ok,other one is the sensor who is going on steering rack,i didn t check but can i have no communication if the sensor is bad?And the last is a connector with 3 wires:one of them is power and it s ok and the other two goes on instrument panel and are can.I replaced the pump because the module is inside but nothing.I still don t have communication with steering assist.Any ideea?Does anyone have any ideas?I ve got the wiring diagram if it helps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.446 seconds